Početna » ATLETIČARI JASENICE OSVOJILI 16 MEDALJA NA OTVORENOM PRVENSTVU CENTRALNE SRBIJE

ATLETIČARI JASENICE OSVOJILI 16 MEDALJA NA OTVORENOM PRVENSTVU CENTRALNE SRBIJE

od Bojan Zivkovic

Atletičari Jasenice iz Smederevske Palanke imali su uspešan nastup na Otvorenom prvenstvm Centralne Srbije za starije pionire/ke, koje je održano u Kraljevo.

Trinaest pulena trenera Nenad Vojčevskog osvojilo je 16 medalja, od kojih 4 zlatne, 8 srebrnih i 4 bronazane.

Tri odličja zaslužila je  Natalija Radisavljević. Zlato u bacanju diska, a srebra je osvojila u bacanju koplja i kugle.

Tijana Simić je osvojila prvo mesto na 80 metara sa preponama, dok je druga bila u skoku udalj i u trci na na 300 metara sa preponama.
Nina Ćertić je na 100 metara bila druga,  a na 60 metara  treća.  Anastasija Tasa Milošević je na 60 metara zauzela drugo mesto, a na 300 metara treće.

Aleksandra Gajić je u trci na 2000 metara hodanje osvojila srebro. Magdalena Radojković je u skoku uvis zauzela treće mesto.

Štafeta 4×100 metara u sastavu Magdalena Radojković, Lena Bilanović, Nina Ćertić i Anastasija Milošević je bila najbrža, dok je štafeta u sastavu Vuka Milošević,Jana Pančić,Iva Spasojević i Tijana Simić  bila treća.

Štafeta 100+200+300+400 metara u sastavu Magdalena Radojković, Lena Bilanović, Nina Ćertić i Anastasija Milošević je zauzela drugo mesto.
Andreja Radosavljević je u trci na 100 metara zauzeo treće mesto,u skoku uvis je izjednačio lični sa 173 cm,dok u skokudalj nije imao rezultat jer je svih šest puta prestupio, međutim,dan kasnije u Smederevu na međunarodnom takmičenju je pobedio  skokom od 6.44 cm.

Povezane vesti