Početna » ATLETIČARI PALANAČKOG ELITA OSVOJILI DRUGA MESTA U OBE KONKURENCIJE I ČETIRI MEDALJE NA KUPU I PRVENSTVU AS CENTRALNE SRBIJE!

ATLETIČARI PALANAČKOG ELITA OSVOJILI DRUGA MESTA U OBE KONKURENCIJE I ČETIRI MEDALJE NA KUPU I PRVENSTVU AS CENTRALNE SRBIJE!

od Bojan Zivkovic

U Novom Pazaru su održane kvalifikacijama za Kup Srbije za pionire i Kup Centralne Srbije, takođe u pionirskoj konkurenciji.

Lep uspeh ostvarili su atletičari palanačkog Elita osvajanjem drugog mesta ekipno u obe konkurencije. Uspeh dobija na značaju zbog činjenice da je klub trenera Nenada Milinkovića imao samo sedam takmičara.

Drugo mesto i pehar u ženskoj konkurenciji su osvojile Anastasija Milosavljevic, Nevena Paunović, Angelina Stojanović, Miljana Spasić i Emilija Stojanović, dok su u muškoj kategoriji  drugo mesto ekipno i pehar osvojili  Dušan Tasić i Kristijan Maksimović.

Uz to atletičari Elita su izborili čak 14 finala za Kup Srbije za pionire, koje će biti održan 17. i 18. septembra u Sremskoj Mitrovici.

Istog dana. takođe u Novom Pazaru je  održano je i seniorsko i mladje juniorsko Prvenstvo Centralne Srbije, a takmičari Elita su zaslužili 4 medalje.

Anastasija Milosavljević, mlađa juniorka, je  osvojila srebrnu medalju u bacanju kugle i srebrnu u bacanju diska , a u seniorskoj konkurenciji Nenad Milinković je zaslužio  zlatn odličje  u bacanju koplja i srebrno u bacanju kugle.

Povezane vesti