Početna » DEVET MEDALJA ATLETIČARA JASENICE NA MITINGU BUDUĆIH ŠAMPIONA I NAJBOLJI REZULTAT SVIH VREMENA MLAĐEG PIONIRA ANDREJE RADISAVLJEVIĆA U SKOKU UDALJ!

DEVET MEDALJA ATLETIČARA JASENICE NA MITINGU BUDUĆIH ŠAMPIONA I NAJBOLJI REZULTAT SVIH VREMENA MLAĐEG PIONIRA ANDREJE RADISAVLJEVIĆA U SKOKU UDALJ!

od Bojan Zivkovic

U  atletskoj dvorani u Beogradu,  u organizaciji AK Partizan, održan je 6. Miting budućih šampiona. Prema rečima organizatora, učestvovalo je oko 40 klubova sa preko 1400 takmičara.

Atletski klub Jasenica iz Smed. Palanke je imao 41 takmičara i osvojeno je 9 medalja.

Najvredniji domet  svakako je ostvario Anderja Radisavljević najboljim rezultatom u skoku udalj u Srbiji svih vremena u kategoriji mlađih pionira ( kod mlađih pionira nema državnih rekorda, već se vodi najbolji rezultat svih vremena). Talentovani atletičar Jasenice je skočio sjajnih 5,56 metara i zaslužio zlatnu medalju.

Zlatnom medaljom okitile su se i  Dunja Budimir u bacanju kugle za starije pionirke, Iva Ćertić u bacanju medicinke atletske škole A i Tijana Simić u skoku udalj za atletske škole „A“

Srebrna odličja osvojili su:  Pavle Mitrović u trci na 1500 metara za starije pionire,  Andreja Radisavljević u trci na 60 metara prepone za mlađe pionire, Magdalena Radojković u trci na 200 metara za atletske škole „A“

Bronzane medalje:  Branko Basarić u trci na 400 metara za starije juniore, Magdalena Radojković u skoku udalj za atletske škole „A“.

Takođe, atletičari Jasenice su zabeležili i nekoliko četvrtih mesta i dobrih plasmana u trkama na 50 i 60 metara.

Povezane vesti