Početna » PALANAČKI MMA TRENER BOBAN STAMENKOVIĆ RADI I SA PROFESIONALNIM BOKSERIMA U SVOM KLUBU U NEMAČKOJ!

PALANAČKI MMA TRENER BOBAN STAMENKOVIĆ RADI I SA PROFESIONALNIM BOKSERIMA U SVOM KLUBU U NEMAČKOJ!

od Bojan Zivkovic

Palančanin Boban Stamenković  posle uspešnog rada u svom gradu i u klubovima borilačkih sportova, koje je osnovao, započeo je internacionalnu karijeru.

Pisali smo o tome da je stacioniran u nemačkom Karlsrueu, da je radio kao trener MMA boraca i respektabilan sudija na mečevima u MMA širom Evrope, najviše u Nemačkoj i Švajcarskoj.

Popularni Bobi se tu nije zaustavio. Sada i zvanično vodi svoj klub MMA Ares u Karlsrueu. Značajna novost je rad sa profesionalnim bokserima i budućim profesionalcima. To je ogranak kluba MMA Ares, a palanački stručnjak trenira sa oko 35 boksera.

Među borcima plamenite veštine, koji rade u MMA Aresu, izdvaja se profesionalni bokser, veoma talentovani Leo Cvitanović iz BiH, koji već osam godina živi i trenira u Nemačkoj, u gradu Karlsruea. Reprezentativac je svoje zemlje, a  nastupa i za BK  Slavija iz Banja Luke u Regionalnoj ligi. Dva puta je bio prvak Bosne i Hercegovine. Osvojio je peto mesto na Mediteranskim igrama u Oranu-u, Alžir. U profesionalnoj konkurenciji ima nekoliko sjajnih pobeda nad renomiranim bokserima. Učesnik je Svetskih i Evropskih prvenstava.

Kroz rad sa Bobanom Stamenkovićem, cilj Lea Cvitanovića je odlazak na Olimpijske Igre u Parizu.

Povezane vesti