Početna » FUDBALSKI OMLADINCI PLANJANSKE MORAVE JESENJI PRVACI, KADETI ČETVRTI!

FUDBALSKI OMLADINCI PLANJANSKE MORAVE JESENJI PRVACI, KADETI ČETVRTI!

od Bojan Zivkovic

Jesenja sezona za mlađe fudbalske selekcije Morave iz Velike plane rezultatski je bila veoma uspešna. To se posebno odnosi na omladince.

Ekipa trenera Marka Golubovića superiorno će prezimitiu na prvoj poziciji tabele Drufe mladinske Podunavsko-šumadijske lige FSR Zapadne Srbije.

Planjani su prvi na tabeli sa maksimalnim učinkom i osvojenih svih 30 bodova iz 10 utakmica, dakle svih dest pobeda. Gol rezlika impresivna 64 data gola i samo 8 primljenih.

I kadeti Morave su idealno okočali jesen u Drugoj kadetskoj Podunavsko-šumadijskoj ligi. Pobedili su ekipu RSK u Rabrovu sa 4:1 i zauzeli četvrto mesto na tabeli. strelci za ti trenera Dejan Delića bili su Lazar Stojanović, Nemanja Levkić, Đorđe Stojanović i Mihajlo Grković.

Pioniri Morave još nisu završili jesenju sezonu u Pionirskoj ligi GS Kragujevca. Odigrali su dve utakmice u protekla tri dana i zabeležili trijumfe.

Najpre su pobedili ekipu Stanova iz Kragujevca sa 2:1‚ golovima Ognjena Milivojevića, a juče su savladali i ekipu Olimpa u Kragujevcu sa 2:0. Strelci su bili Mihajlo Maletić i Strahinja Jovanović.

Povezane vesti