Početna » FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE DONIRAO SPORTSKU OPREMU ZA 64 KLUBA U FS PODUNAVSKOG OKRUGA!

FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE DONIRAO SPORTSKU OPREMU ZA 64 KLUBA U FS PODUNAVSKOG OKRUGA!

od Bojan Zivkovic

Danas je u prostorijama Gradske uprave Smederevo organizovana svečana dodela sportske opreme od strane Fudbalskog saveza Srbije Fudbalskom savezu Podunavskog okruga.

Svečanoj dodeli prisustvovao je zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije Rade Popović i zamenik generalnog sekretara Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije Nenad Kurčubić. Oprema je donirana za 64 kluba sa teritorije Smedereva, Smed. Palanke i Velike Plane.

To je jedna od najvrednijih  donacija FSS-a u poslednjih nekoliko decenija, koja će klubovima znatno uštedeti sredstva i omogućiti kvalitetniji rad.

Na ovom poklonu zahvalio se gradonačelnik Smedereva Jovan Beč, a Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS, je uputio podršku aktuelnom rukovodstvu GFS Smederevo i FS Podunavskog okruga.

Svi klubovi iz palanačke opštine su dobili vrednu donaciju iz ovog kontigenta, što nam je potvrdio čelnik OFS S. Palanka i potpredsdednik FS Podunavskog okruga i upućena je velika zahvalnost donatoru, FSS-u.

Povezane vesti