Početna » PALANAČKI FUDBALER FILIP DONČIĆ POTVRĐUJE RASKOŠAN TALENAT U PIONIRIMA PARTIZANA!

PALANAČKI FUDBALER FILIP DONČIĆ POTVRĐUJE RASKOŠAN TALENAT U PIONIRIMA PARTIZANA!

od Bojan Zivkovic

Letos smo na stranicama SPORT 026 pisali o supertalentovanom fudbaleru iz Smederevske Palanke, jednom od najperspektivnijih u poslednjih nekoliko godina.

Njegovo ime je Filip Dončić, ima nepunih petnaest godina (2008. godište), a raskošan potencijal dokazuje i potvrđuje u beogradskom Partizanu.

Jesenas je bio jedan od najboljih igrača, ne samo „crno-belih“, već i Prvoj ligi pionira FS Beograda. Sa desetkom na leđima pravio je lucidne  kreacije, postizao golove, asistirao i sigurno je veliki i bitan prospekt „crno-belih“ za budućnost.

Imao je u Pionirskoj ligi Beograda i mečeve sa dva postignuta gola ( protiv Kolubare), one na kojima je jednom bio strelac (Ole, 011, IMT…)  kao i utakmice i poteze, koji će se pamtiti.

Inače, Filip Dončić je karijeru počeo u FK Kolonija 11421 u Palanci, sjajno igrao u Mini Maxi ligi, usledio je poziv Partizana pre dve i po godine i karijera ide po planu, uz evidentan napredak.

Takođe, Filip i dodatno radi na sebi, kada je prvenstvena pauza, kroz individualne treninge sa poznatim palanačkim stručnjakom Jovanom Damjanovićem, s kojim je i radio u FK Kolonija.

 

Povezane vesti