Početna » PALANČANIN I FUDBALSKI TRENER PECA IVANOVIĆ KAO ŠEF STRUKE OSVOJIO DVE TITULE SA BERI UNIVERZITETOM U AMERICI!

PALANČANIN I FUDBALSKI TRENER PECA IVANOVIĆ KAO ŠEF STRUKE OSVOJIO DVE TITULE SA BERI UNIVERZITETOM U AMERICI!

od Bojan Zivkovic

Rođeni Palančani su sportski izuzetno uspešni i sa druge strane Atlantika. Pisali smo na stranicama SPORT 026 o sjajnoj fudbalskoj karijeri Palančanina Predraga Pece Ivanovića u SAD, tačnije u Majamiju.

Ovaj mladi i veoma talentovani trener, a nekada poznati fudbaler u Srbiji (Mladost Apatin u Prvoj ligi) je prošle godine osvojio titulu  NCAA lige, kao član stručnog štaba Maršal Univeziteta, a ove sezone prvi put je  kao glavni trener (head coach) je potvrdio klasu.

Naime, Peca Ivanović je sa fudbalskim timom Beri Univerziteta (Barry University) osvojio dve titule i dva trofeja u dve lige, u kojima se ekipa takmičila.

Prvi trofej je u Sanšajn Stejt Konferenciji (Sunshine State) na Floridi, a drugi u Južnom regionu univerzitetske NCAA 2 lige.

Ovi trofeji dobijaju na značaju, jer je u Južnom regionu ubeljivo najjača konkurencije, od sva četiri regiona u SAD.

Veliki uspeh perspektivnog šefa stručnog štaba Pece Ivanovića, a u njegom sastavu Beri Univerziteta igraju fudbaleri iz Nemačke, Italije, Španije, Argentine, Meksika, Kolumbije…

Zanimljivo je da su prošlog leta bili na pragu dovođenja i srpskog igrača  Nenada Kudrića,  koji je ove zime potpisao za OFK Beograd.

Povezane vesti