Početna » PALANČANIN MARKO PETRONIJEVIĆ TRESE MREŽE U DRESU ORLOVA!

PALANČANIN MARKO PETRONIJEVIĆ TRESE MREŽE U DRESU ORLOVA!

od Bojan Zivkovic

Još jedan veoma talentovani fudbaler iz Smederevske Palanke skreće pažnju igrama i golovima, na početku seniorske karijere.

Reč je o Marku Petronijeviću (2003. godište), nadarenom fudbaleru, napadaču i ofanzivnom vezisti, koji ima uspešnu prolećnu sezonu u dresu Orlova iz Jasenova (opština Despotovac) u Zonskoj ligi-Zapad.

Marko je proteklog vikenda postigao dva gola u pobedi svog tima u Aleksandrovcu protiv Župe (6:2), a pre toga je takođe golovima i kompletnim učinkom potvrdio klasu i potencijal.

Inače, Orlovi su ambiciozan klub, koji je u goernjem delu tabele Zonske lige-Zapad, stabilna sredina za razvoj mladih igrača.

U ovom klubu igra još edan Palančanin perspektivni ofanzivacx Lazar Petrović.

Marko Petronijević je karijeru počeo u Jasenici 2017, zatim učio fudbalske veštine kroz mlađe kategorije beogradskih klubova OFK Beograda, Rada i Radničkog sa Novog Beograda.

U Radu je igrao u Omladinskoj ligi Srbije, potom se nakratko vratio u palanačku Jasenicu 2017, da bi prve seniorske  sezone odigrao u sadašnjeg klubu iz Jasenova, ali i u Radničkom iz Svilajnca, u Srpskoj ligi-Istok.

Ovaj mladi igrač je veoma uspešan i na futsal terenima, registrovan je za KMF Partenon iz Smederevske Palanke.

Povezane vesti