Početna » PALANČANIN MATIJA LEKIĆ POSTIGAO GOL ZA BRODARAC U OMLADINSKOJ LIGI SRBIJE!

PALANČANIN MATIJA LEKIĆ POSTIGAO GOL ZA BRODARAC U OMLADINSKOJ LIGI SRBIJE!

od Bojan Zivkovic

Iz plejade mladih i talentovanih fudbalera iz Smederevske Palanke, koji karijere grade u beogradskim klubovima i krče put ka elitnoj sceni, izdvaja se i Matija Lekić.

Izuzetno perspektivni defanzivac (štoper ili desni bek), rođen je 2004. godine, matični klub mu je je Jasenica iz rodnog grada, zatim je igrao za mlađe selekcije Crvene zvezde i Internacionala, a već dve godine je uzdanica Brodarca sa Novog Beograda.

Pouzdani fudbaler je standardni član prve postave svog tima u Omladinskoj ligi Srbije (odigrao više od 20 utakmica), a takođe je sve češće i u sastavu seniorskog pogona Brodarca u Srpskoj ligi Beograd.

U 24. kolu Omladinske lige Srbije, minulog vikenda, Brodarac je pobedio ekipu Napretka iz Kruševca rezultatom 3:0, a treći gol je postigao pomenuti Matija Lekić, koji pored odbrambenih zadataka zna dobro da se snađe i u kaznenom prostoru rivala.

Nema sumnje da je pred Matijom lepa karijera i on to potvrđuje veoma ubedljivim igrama.

Vredi istaći da na utakmici Brodarac- Napredak nije bilo i drugog Palančanina, golmana Kruševljana Veljka Pajovića, koji odsustvuje zbog povrede.

Povezane vesti