Početna » PROMENE U ŠUMADIJI IZ AZANJE: MINIĆ PREDSEDNIK, JOVANOVIĆ TRENER!

PROMENE U ŠUMADIJI IZ AZANJE: MINIĆ PREDSEDNIK, JOVANOVIĆ TRENER!

od Bojan Zivkovic

Šumadija iz Azanje je u proteklom prvenstvu, u poslednjim utakmicama Jaseničke lige, prepustila  prve dve pozicije za plasman u Podunavsku okružnu ligu.

Urađena je ozbiljna analiza takmičenja, konstatovane su greške i već sada se krenulo sa pripremama za novu sezonu u Jaseničkoj ligi.

Ovih dana treba da se održi redovna Skupština kluba, već je dogovoreno da predsednik, kao i pred 20 godina kada je Šumadija ušla u zonu Dunav i osvojila Kup FS RZ Srbije,  bude Zoran Minić, a trener Dragoslav Jovanović- Lola iz Mladenovca.

Jovanović je posetio Azanju, bio na terenu Šumadije i sa Minićem lako dogvorio  novu sardnju.  Složili su se da je nephodno da se osveži igrački kadar i angažuju adekvatne zamene, da se ponovo ne ispusti  pozicija za plasman u Podunavsku okružnu ligu.

Minić i Jovanović su se oduševili kada su na terenu Šumadije videli oko 80 mališana, od osam do 12 godina. Sa najmlađima rade, kao treneri, igrači prve ekipe, Veljko Pantić i Nebojša Jelić.

Najmlađi su na skraćenom terenu igrali prijateljske utakmice sa vršanjacima iz Goloboka. I ovoga puta roditelji, ali pre svega vredne majke iz Azanje počastile su goste iz Goloboka.

TEKST I FOTO: N. Pavlović (Sportski žurnal)

Povezane vesti