Početna » TIM ZDENKA MUFA PRIMIO SVA TRI GOLA IZ PENALA: MORAVA IZ VELIKE PLANE ZIMUJE NA OSMOM MESTU!

TIM ZDENKA MUFA PRIMIO SVA TRI GOLA IZ PENALA: MORAVA IZ VELIKE PLANE ZIMUJE NA OSMOM MESTU!

od Bojan Zivkovic

Proteklog vikenda završen je jesenji deo sezone Podunavsko-šumadijske zone, koja je ovih dana u centru pažnje, zbog drastičnog kažnjavanja klubova i potencijalno nameštenih utakimca (Borac iz Ralje i Pomoravlje iz Vlaškog Dola).

U 13. kolu zanimljiv slučaj, možda i raritetan, dogodio se na utakmici u Rabrovu, između RSK-a i Morave iz Velike Plane, koju trenira Palančanin Zdenko Muf.

Domaćin je pobedio sa 3:2, a pritom je sva tri gola postigao iz jedanaesteraca i to u 45., 59. i 90. minutu. Oba gola za Moravu dao je Stefan Radić u 26. i 90+2. minutu. Takođe, na ovom meču iskusni igrač Planjana Aleksandar Maksimović je dobio crveni karton u 56. minutu, zbog, kako se navodi u zvaničnom izveštaju, udaranja laktom protivničkog fudbalera. Meč je sudio Milan Babić iz Topole.

I pored ovog poraza Morava je ispunila plan i zimuje na osmom mestu na tabeli sa 15 osvojenih bodova. Da podsetimo, kada je Zdenko Muf preuzeo tim Planjani su bili na začelju sa samo jedim bodom, a zatim je usledila serija od 7 utakmica bez poraza.

Povezane vesti