Početna » FUTSAL: PARTENON (S. PALANKA)- JASTREBAC (BLACE) 4:1 IZVEŠTAJ

FUTSAL: PARTENON (S. PALANKA)- JASTREBAC (BLACE) 4:1 IZVEŠTAJ

od Bojan Zivkovic

DRUGA FUTSAL LIGA, 4. KOLO

Hala: OŠ Vuk Karadžić u Palanci. Gledalaca: 200. Sudije: Bojan Burojević (Čačak), Bojan Manigoda (Kosjerić), Mitar Nedeljković (Arilje). Strelci: 0:1 Milivojević u 6 1:1 Todorović u 14  2:1 Petrović u 19 3:1 Milovanović u 39 4:1 Radić u 40.minutu. Žuti karton: Maksimović (Partenon).

PARTENON: LAZOVIĆ, TUFEGDŽIĆ, MAKSIMOVIĆ, ĐORĐEVIĆ, TODOROVIĆ, Nađ, Nikolić, Jovanović, Spasojević, Radić, Milovanović, Petrović.

JASTREBAC: ĆIRKOVIĆ, VUKAJLOVIĆ, PAVLOVIĆ, VULETIĆ, LAPČEVIĆ, Pavlović, Planiničić, Milivojević, Ćalina, Savić, Ignjatović, Nikolić, Đorđević, Blagojević.

Prva pobeda Partenona u Drugoj ligi, ostvarena na krilima sjajnih mladih igrača, tinejdžera, koji su pokazali klasu i talenat. Odgovorno, kreativno i borbeno su odigrali Aca Todorović, Laza Petrović, Aleksandar Đorđević, uz nešto istarijeg Stefana Radića. Vredi istaći i iskusnije, koji su izgarali na parketu.

Gosti iz Blaca su dobro otvorili meč, poveli, a onda je Partenon držao konce do poluvremena i posle lepih akcija i kreacija Todorovića, Radića i Petrovića preokrenuo rezultat.

U nastavku gosti su imali posed, Palančani izvrsno igrali defanzivu i markaciju, a iz kontri ozbiljno ugrozili gol gostiju. Pitanje pobednika je rešeno u finišu, Jastrebac sa igračem-golmanom, Paretenon se znalački brani i iz osvojenih lopti stiže do ubedljive pobede.

Povezane vesti