Početna » FUTSAL: PARTENON (S. PALANKA)- VINTER SPORT (NIŠ) 1:3 IZVEŠTAJ

FUTSAL: PARTENON (S. PALANKA)- VINTER SPORT (NIŠ) 1:3 IZVEŠTAJ

od Bojan Zivkovic

DRUGA FUTSAL LIGA SRBIJE, 6.KOLO

Hala: OŠ Vuk Karadžić u Palanci. Gledlaca: 200. Sudije: Graovac (Ruma), Papišta (S. Mitrovica), Radić. Strelci: 0:1 Stevanović u 6 0:2 Petković u 14 0:3 Radenković u 14 1:3 Petrović u 25.minutu. Žuti karton: Jovanović, Tufegdžić (Partenon)

PARTENON: LAZOVIĆ, TACKOVIĆ; MILOVANOVIĆ; TUFEGDŽIĆ; MAKSIMOVIĆ, Nađ, Nikolić, Jovanović, Đorđević, Spasojević, Petrović.

VINTER SPORT: MILENKOVIĆ, RISTIĆ, STEVANOVIĆ, MARJANOVIĆ,  D. RADENKOVIĆ, Đorđević, Pavlović, M. Radenković, Petrović, Maksimović, Stojković, Petković, Inajetović.

Već viđeno, kada su utakmice partenona u ovoj sezoni u pitanju. Treći put Palančani u sezoni u prvom poluvremenu zaostanu za rivalom tri ili četiri gola, pa onda ulažu maksimalne napore da anuliraju visoku prednost. Ni sada nisu uspeli, mada je bilo šansi.

Ipak, veoma kvalitetni sastav iz Niša je znalački kontrolisao igru i rezultat u prvih 20 minutua, iskoristivši svoje šanse i greške rivala.

U nastavku druga slika na parketu, Partenon napada sve vreme, često i sa golmanom Lazovićem kao petim na protivnčkoj polovini,  stvara šanse, a Nišlije se pokretljivom zonom brane.

Uspeli su domaći preko mladog Laze Petrovića da stigne do pogotka na vreme, a potom je mogaio da se proslavi Filip Jovanović. Prvo je lepu akciju završio šutem tik pored stative, da bi golman Milenković odbranio njegov kazneni udarac, nakon šestog faula gostiju.

Zaslužen trijumf Vinter Sporta, mada Partenoncima ostaje žal za još jednom propuštenom šansom. Mnogo im je nedostajao suspendovani Stefan Radić, koji igra u sjajnoj formi.

Povezane vesti

Ostavi komentar