Početna » IN MEMORIAM: ALEKSANDAR SAVIĆ (2005-2023)

IN MEMORIAM: ALEKSANDAR SAVIĆ (2005-2023)

od Bojan Zivkovic

Kako SPORT 026 saznaje, u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas oko podneva na regionalnom putnom pravcu Smederevska Palanka- Velika Plana život je izgubio Aleksandar Savić, mladi talentovani futsaler Partenona i fudbaler Jasenice 2017, klubova iz Smederevske Palanke.

Sa nepunih osamnaest godina, bio je izuzetno perspektivan i kvalitetan sportista, omiljen među saigračima i trenerima, koji su isticali njegovo ponašanje za primer, vaspitanje, dobrotu i drugarstvo. Tek je trebalo da pokaže sve svoje vrline i postane uspešan čovek i sportista…

Igrao je fudbal za Jasenicu 2017 u mlađim kategorijama, bio jedan od stožera ekipe u Podunavskoj okružnoj ligi omladinaca, a od decembra prošle godine je registrovan i za KMF Partenon, kao član tima u Futsal ligi Zapadne Srbije. I tu je ostavio dubok trag.

Velika tragedija je duboko potresla sportsku Smederevsku Palanku, a Aleksandar Savić ostaće upamćen kao mlad čovek,  fudbaler i futsaler za primer i zauvek u sećanju njegovih drugova, saigrača, trenera i čitave gradske javnosti.

 

Povezane vesti