Početna » NOĆNI FUTSAL TURNIR U RAČI: REVIJA REPREZENTAIVACA I ASOVA!

NOĆNI FUTSAL TURNIR U RAČI: REVIJA REPREZENTAIVACA I ASOVA!

od Bojan Zivkovic

Prethodno veče na noćnom futsal turniru u Rači obeležili su vrhunski asovi, sadašnji i bivši reprezentativci Srbije okupljeni u ekipu Admiral Bet.

Strašan tim, predvođen Bobom Rajčevićem, Markom Pršićem, Lazarom Petraševićem, Čvrgom Pavlovićem, Džonijem Matijevićem, Kićom Vasićem, Nikolom Antićem….ostvario je ubedljivu pobedu i remi.

Savladana je vrlo dobra, motivisana i borbena ekipa Kafe Fakultet, sastavljena od mladih igrača iz Rače. Oni su poveli golom Vojina Petrovića, ali je Admiral Bet sa 4 gola do kraja slomio otpor lokalnih futsalera.

Drugi duel sjajna borba i izvrsna partija ekipe Alu Stil Adrovac, sastavljene od iskusnih i dokazanih igrača iz Aranđelovca.

Posle mnogo preokreta uzbuđenja, izuzetnih bodbrana oba golmana, nije bilo pobednika. Rezultat je glasio 3:3, a Admiral Bet je do poravnanja stigao u poslednjem minutu.

Treći meč večeri protekao je u lakoj pobedi odličnih Kragujevčana iz ekipe Arkon Rača. Laki Milosavljević, Aki Stojčevski iz saigrači iz Ekonomca su porazili poletnu, mladu ekipu Elektronix iz Batočine sa 6:1.

Večeras nova uzbuđenja na prtestižnom turniru i početak zakazan za 21 čas.

Povezane vesti