Početna » SJAJNA IGRA I UBEDLJIVA POBEDA PALANAČKIH FUTSALERA:PARTENON-POŽAREVAC 6:1

SJAJNA IGRA I UBEDLJIVA POBEDA PALANAČKIH FUTSALERA:PARTENON-POŽAREVAC 6:1

od Bojan Zivkovic

 U 11.kolu Druge futsal lige Partenon je deklasirao starog rivala, u najboljoj igri sezone. U pobedi od 6:1, strelci su bili Lazar Petrović i Stefan Radić po 2, Aleksandar Tacković i Pera Milovanović po 1 za Partenon, a Vladimir Simić za Požarevac.

Konačno su Palančani zaigrali kompletni, a to je bio pravi ples po parketu hale OŠ Vuk Karadžić, praćen ovacijama publike. Briljantno je Partenon igrao odbranu, presing i sveo vrlo kvalitetne Požarevljane na samo jedan gol. Na drugoj strani sjajno su domaći koristili plodove takve defanzive i iz tranzicionih napada pravili pometnju. Da nije bilo golmana Jovića, Požarevljani bi sigurno primili dvocifren broj golova.

Neki novi klinci Partenona su blistali. Fenomenalni Laza Petrović, u saradnji sa Stefanom Radićem, Acom Todorovićem, Aleksandrom Tackovićem, je dizao navijače na noge. Bilo je golova, asistencija, driblinga. Izvrsno je odigrao i Pera Milovanović, golman Lazović, Stefan Tufegdžić, a vredi istaći i Đorđevića, Spasojevića i Đokića.

Kompaktna, zrela i motivisana igra je na kolena baciila braću Simić, Jeremića, Gostovića… Partenon u kompletnom sastavu može mnogo!

Povezane vesti