Početna » ISTORIJSKI MEČ ZA KOŠARKAŠE MLADOSTI SP: CELA SEZONA STAJE U ZEMUNSKIH 40 MINUTA!

ISTORIJSKI MEČ ZA KOŠARKAŠE MLADOSTI SP: CELA SEZONA STAJE U ZEMUNSKIH 40 MINUTA!

od Bojan Zivkovic

Da li je kucnuo čas da Smederevska Palanka konačno dobije košarkaškog prvoligaša. Da ova generacija košarkaša Mladosti SP uđe u istoriju?  Nadamo se da će odgovori biti pozitivni u subotu, negde oko 17 časova…

Cela sezona Palančanima staje u 40 minuta utakmice u zemunskoj dvorani Pinki. Direktan duel za mesto broj 2 na tabeli Druge muške lige, koje vodi u Košarkašku ligu Srbije.

Subota (15 časova) Borac Zemun i Mladost SP, treći i drugi na prvenstvenoj lestvici. Palančani imaju pobedu više, a u prvom duelu savladali su Zemunce sa pola koša…

Ukoliko Mladost SP pobedi, dva kola pre kraja slaviće ulazak u KLS. Ako pobedi Borac odluka će pasti na kraju prvenstva (ostala su još tri kola), ali je zemunski tim u toj varijanti u ogromnoj prednosti.

Biće ovo sigurno košarkaški susret nedelje u Srbiji, koji privlači veliku pažnju. Tim trenera Ivana Stefanovića je spreman  i svi u klubu žele, da nakon toliko godina pri vrhu drugoligaške tabele, napokon dovedu  elitu u grad respektabilne košarkaške tradicije.

Pritisak veliki, za oba kluba. Ko će se bolje snaći, znaćemo u subotu popodne…

Povezane vesti