Početna » NOVAK MIŠKOVIĆ NOVO POJAČANJE MLADOSTI SP IZ SMEDEREVSKE PALANKE!

NOVAK MIŠKOVIĆ NOVO POJAČANJE MLADOSTI SP IZ SMEDEREVSKE PALANKE!

od Bojan Zivkovic

Posle dolaska Dragoslava Papića (Klik). Miloša Petkovića (Morava Vladičin Han), Andreje Krsmanovića (Železničar Čačak) i ostanka u klubu „kostura“ ekipe iz prošle sezone, u taboru Mladosti SP iz Smederevske Palanke, angažovanjem četvrtog pojačanja, zaokružili su roster za predstojeću sezonu Druge košarkaške lige Srbije.

Kako je i najavljeno to je pojačanje na poziciji centra, a novi košarkaš palanačkog drugoligaša je talentovani Novak Mišković (22, 205 cm).

Reč je o igraču koji je prošao kompletnu školu beogradske Mege, gde je bio među najboljima, igrao za mlađe reprezentativne selekcije, a protekle sezone nastupao je za Žitko basket, upravo u Drugoj ligi Srbije.

Inače, Novak Mišković potiče iz poznate košarkaške porodice iz Subotice. Njegov brat Nikola je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih igrača Evrope, osvojio sa Srbijom zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu do 18 godina i bio MVP šampionata, a potom godinama zapažen u timu Mege u ABA ligi.  Otac Dejan Mišković nekada veoma dobar igrač Spartaka i Crvene zvezde.

Povezane vesti