Početna » PALANAČKI KOŠARKAŠKI TRENER ZLATAN RAKIĆ CILJA JUNIORSKU NBA LIGU SA SVOJIM KLUBOM U ŠANGAJU!

PALANAČKI KOŠARKAŠKI TRENER ZLATAN RAKIĆ CILJA JUNIORSKU NBA LIGU SA SVOJIM KLUBOM U ŠANGAJU!

od Bojan Zivkovic

Na portalu i stranicama SPORT 026 imali ste priliku da saznate o izuzetno uspešnoj karijeri košarkaškog stručnjaka iz Palanke Zlatana Rakića u Kini.

On je šef stručnog štaba (head coach) ekipe ULink (U19) u Šangaju, kojoj su ambicije plasman u juniorsku NBA ligu (Junior NBA League).

Pripreme za kvalifikacije za Junior NBA su počele, a tim Zlatana Rakića je odigrao prvu kontrolnu utakmicu i ostvario pobedu..

ULink je savladao  YKPAO high school rezultatom  51:44, a trener Zlatan Rakić je, za SPORT 026, sumirao utiske sa ovog duela:

„Rezultat je bio u drugom planu, cilj mi je bio da proverim pojedine igrače i njihove mogucnosti u kvalifikacijama i narednoj sezoni. Zadovoljan sam pristupom ekipe kao i pojedinim segmentima odbrane.  Promašili smo dosta otvorenih šuteva sto je i očekivano za ovaj period priprema. Kvalifikacioni turnir nas očekuje krajem oktobra. Imamo vremena da spremni dočekamo kvalifikacije i ostvarimo prvi cilj pkasman u Junior NBA league“, objašnjava talentovani i već dokazani trener, koji sjajno napreduje u Kini.

Povezane vesti

Ostavi komentar