Početna » SADRŽAJAN KOŠARKAŠKI VIKEND ZA CSK ROLLING THUNDER!

SADRŽAJAN KOŠARKAŠKI VIKEND ZA CSK ROLLING THUNDER!

od Bojan Zivkovic

Mlađe košarkaške kategorije CSK Rolling Thundera iz Smederevske Palanke nastavile su takmičarsku sezonu u ligama na teritoriji RKS Centralne Srbije.

Pioniri su odigrali dve utakmice u Regionalnoj ligi (van konkurencije) i ostvarili dve pobede. Imaju maksimalan učinak od sva četiri trijumfa.

Najpre su, u palanačkoj sali OŠ HRŠ, savladali Slogu iz Petrovca na Mlavi rezultatom 96:66. Najefikasniji su bili Vukašin Vasić sa 49 i Tadija Cvetković sa 32 poena.

Potom su pioniri CSK Rolling Thundera bili ubedljivi i u Kragujevcu, gde su pobedili domaći Baket Top rezultatom 94:41. Prvi strelci su bili Vukašin Vasić sa 45, Mihajlo Pecić sa 12 i Tadija Cvetković sa 11 poena.

Kadetkinje CSK Rollnig Thundera su poražene, u palanačkoj hali OŠ Vuk Karadžić, u Regionalnoj ligi od kruševačke Bagdale rezultatom 56:43.

Najefikasnije u domaćem sastavu bile su Katarina Vasić sa 21 i Mina Stanković sa 12 poena.

Mlađi pioniri i pionirke CSK Rolling Thundera su izgubili utakmicu, u oslabljenom sastavu, na gostovanju u Kragujevcu, od ekipe MBA, rezultatom 52:37.

Bio je to meč Regionalne lige (van konkurencije), a poene u palanačkoj ekipi upisali su Mihajlo Pecić 31, Kristina Rakić 4 i Miljana Dimić 2.

Povezane vesti