Početna » PALANČANIN VELJKO JANKOVIĆ ZVANIČNO NAJBOLJI STRELAC U KADETSKOJ KONKURENCIJI U SRBIJI U GAĐANJU VAZDUŠNOM PUŠKOM I DRUGI U KATEGORIJI MLAĐIH JUNIORA!!!

PALANČANIN VELJKO JANKOVIĆ ZVANIČNO NAJBOLJI STRELAC U KADETSKOJ KONKURENCIJI U SRBIJI U GAĐANJU VAZDUŠNOM PUŠKOM I DRUGI U KATEGORIJI MLAĐIH JUNIORA!!!

od Bojan Zivkovic

Streljački savez Srbije objavio je zvanične rang liste najuspešnijih takmičara u Srbiji u svim kategorijama i disciplinma za 2022. godinu.

Veliko priznanje i satisfakcija za izuzetne rezultate stiže na adresu Palančanina Veljka Jankovića (15), koji je na pomenutoj rang listi najbolji kadet u Srbiji u gađanju vazdušnom puškom! Prvi je na listi sa 28 bodova, a drugoplasirani strelac zaostaje i ima 22,66 bodova.

Takođe, Veljko deli drugo mesto u starijog kategoriji mlađih juniora sa 11 bodova, što potvrđuje da se radi o velikom potencijalu.

Inače, Veljko Janković je ponikao u SD Jasenica u Smederevskoj Palanci, gde je postigao izvsne rezultate, bio prvak Srbije, a tokom protekle godine dobio je poziv i postao član SK Partizan iz Beograda, u kome će nastaviti karijeru.

Nedavno je osvojio i prvu evropsku medalju za reprezentaciju Srbije u Budimpešti.

Povezane vesti