Početna » PEHAR U PRAVIM RUKAMA: MILENA SPASOJEVIĆ SA KLEKOM NAJBOLJA U PRVOJ LIGI SRBIJE!

PEHAR U PRAVIM RUKAMA: MILENA SPASOJEVIĆ SA KLEKOM NAJBOLJA U PRVOJ LIGI SRBIJE!

od Bojan Zivkovic

Izvanredna sezona za odbojkašice Kleka, koje su prvenstvo Prve lige Srbije završile na prvom mestu, nakon 11 uzastopnih pobeda.. Povratak kluba sa velikom tradicijom u Superligu Srbije, tamo gde mu je mesto.

U poslednjoj utakmici Klek je savladao ekipu Smedereva sa 3:0 i kao prvoplasirani tim okončao sezonu. Nedelju dana ranije obezbeđena je superligaška viza, a sada i pobednički pehar.

Na ovoj uspeh treba da budu ponosni i Palančani, zbog Milene Spasojević,jer je njihova sugrađanka i najuspešnija odbojkašica predvodila Klek kao kapiten i najbolji igrač.

Ona je i primila pehar namenjen prvaku lige, kao kapiten Kleka, iz ruku Petra Bogunovića, potpredsednika OSS.

Milena se vratila  u Zrenjanin, nakon internacionalne karijere i uspela da ostvari cilj i predvodi Klek do izuzetnog rezultata. Ona je nakon završene poslednje utakmice bila oduševljena rezultatom i povratkom u Superligu, sa klubom, u čijem dresu je već igrala u elitnom rangu:

„Ovo mi nije prva titula u karijeri, ali joj se radujem kao da je prva. Ovo je veliki uspeh za nas. Imale smo težak početak, ali smo uspele da se izborimo za naš cilj. Mnogo smo radile, dobro trenirale, ali smo na kraju prezadovoljne„, uzbuđeno je, za portal I love Zrenjanin, govorila Milena Spasojević, nakon dodele priznanja.

Povezane vesti

Ostavi komentar