Početna » PALANČANIN NEMANJA MARJANOVIĆ ODLIČAN NA GOLU LOZNICE U SUPER B LIGI RUKOMETAŠA!!

PALANČANIN NEMANJA MARJANOVIĆ ODLIČAN NA GOLU LOZNICE U SUPER B LIGI RUKOMETAŠA!!

od Bojan Zivkovic

U čemu je tajna sjajnih rukometnih golmana iz Smederevske Palanke? Pravi odgovor je teško naći, ali je mnogo lakše sa uživanjem pratiti njihove nastupe u najjačim ligama u Srbiji, pa i u inostranstvu.

Pratili smo i pisali o mladim lavovima Dimitriju Jeliću i Strahinji Đeriću, nesalomivim veteranima Branku Stajkoviću i Darku Dimitrijeviću, internacionalcima Marijani Karić Markoti i Milošu Rajičiću, a pažnju zaslužuje još jedan Palančanin i to iz srednje generacije.

Reč je o  Nemanji Marjanoviću (31), koji ove sezone odlično brani u MRK Loznici, u Super B ligi Srbije i jedan je od stožera i najboljih igrača tima.

Ovaj dokazani čuvar mreže je bio deo rostera Lozničana koji je izborio plasman u Super B ligu, a letos je produžio ugovor i to se pokazalo kao pun pogodak. Branio je izvrsno na svih sedam utakmica dosadašnjeg toka prvenstva i na jednom meču je proglašen za igrača utakmice (MVP).

Inače, Nemanja Marjanović je karijeru počeo u Palanci, dokazao se u matičnoj sredini, zatim branio u Velikoj Plani, Požarevcu, bio u Nemačkoj…Sada je u najzrelijim golmanskim godinama, što se vidi i po veoma kvalitetnim odbranama.

 

Povezane vesti