Početna » PALANAČKI RUKOMETNI TRENER GORAN MILJKOVIĆ-BAĆA SA RUKOMETAŠIMA POŽAREVAČKOG MLADOG RADNIKA JESENJI PRVAK DRUGE LIGE-ISTOK!

PALANAČKI RUKOMETNI TRENER GORAN MILJKOVIĆ-BAĆA SA RUKOMETAŠIMA POŽAREVAČKOG MLADOG RADNIKA JESENJI PRVAK DRUGE LIGE-ISTOK!

od Bojan Zivkovic

Veliko ime palanačkog rukometa Goran Miljković-Baća poslednjih godina je angažovan kao trener u ORK Mladom radnik u Požarevcu.

Sa prvom seniorskom ekipom je, u tandemu sa sugrađaninom i takođe nekadašnjim asom Nenadaom Živkovićem-Živketom, je letos izborio plasman u Super B ligu.

Sada samostalno predvodi podmlađeni sastav, bez rezultatskog imperativa, jer, kako kaže budžet nije paritetan i dovoljan za visoke ambicije.

Ipak, iskusni stručnjak postiže odlične rezultate sa drugom ekipom, odnosno mladim timom Mladog radnika. Superiorno su, bez izgubljenog boda, zaslužili naslov jesenjeg prvaka u Drugoj ligi-Istok.

To su talentovani rukometaši, među kojima i Palančani Bogdan Pavlović i Strahinja Živković, koji igraju i za prvu ekipu u Super B ligi.

Povezane vesti

Ostavi komentar