Početna » PALANČANI STRAHINJA ŽIVKOVIĆ I BOGDAN PAVLOVIĆ NA RUKOMETNOM PRVENSTVU SRBIJE DO 16 GODINA!

PALANČANI STRAHINJA ŽIVKOVIĆ I BOGDAN PAVLOVIĆ NA RUKOMETNOM PRVENSTVU SRBIJE DO 16 GODINA!

od Bojan Zivkovic

SPORT 026 je pratio redovno igre i nastupe „kolonije“ palanačkih rukometaša i trenera u Mladom radniku iz Požarevca. Temelje su postavili nekadašnji asovi, a sada poznati stručnjaci Goran Miljković-Baća i Nenad Živković-Živke.

Za njima je krenula plejada veoma talentovanih rukometaša iz Smederevske Palanke, koji su kao kadeti i juniori imali prilike da igraju u seniorskoj Super B ligi Srbije, što je neprocenjivo iskustvo za napredak u karijerama. Dominirao je rasni strelac Uroš Pavlović!

Uporedo sa prvim timom, nastupali su i drugoj erkipu i Drugoj ligi-Istok, ali i za mlađe kategorije. To se odnosi na Strahinju Živkovića i Bogdana Pavlovića.

Dvojica Palančana su sa Mladim radnikom, koga je predvodio pomeunti trener Nenad Živković, izborili plasman na Prvenstvo Srbije za igrače do 16 godina (M16)

Požarevački tim je bio drugi u Superligi RS Centralne Srbije i na završnog turniru u Aranđelovcu potvrdio igranje na državnom šampionatu.

Najveći doprinos dali su upravo Strahinja i Bogdan, supertalentovani klinci, a već dokazani rukometaši, čije ćemo karijere sa velikim zadovoljstvom pratiti.

 

Povezane vesti

Ostavi komentar